Ansiktsbehandling & Kemisk peeling

ProSkin – 30, 60 & 90 min

Skräddarsydda dermalogica behandlingar

För alla hudtyper och hudtillstånd.

Våra ansiktsbehandlingar utförs med Dermalogica, konceptet erbjuder dig ultimata Dermalogicabehandlingar i tre olika koncept.

Välj 90, 60 och 30 minuter. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker får du en behandling som är helt unik för just din hud.

Innan vi sätter igång får du en avkopplande rengöring som avlägsnar smuts och make up ifrån huden. Vi utför sedan en face mapping (hudanalys) för att se hur din hud mår och vad den är i behov utav just nu.

Med vårt expertutlåtande och dina egna önskemål inför behandlingen skräddarsyr vi en skön behandlingsupplevelse med optimal hudhälsa som slutresultat!

Kom gärna några minuter innan din behandling, så hinner du komma ner i varv samt fylla i ditt konsultationskort i lugn och ro.

Missa inte! våra ”Topp till tå” behandlingar som är kombinationsbehandlingar med – ansiktsbehandling, massage, brynplockning samt frans & brynfärg!
Läs mer om detta på vår Boka direkt!

 

ProSkin 90 ProSkin 60 ProSkin 30 Kemisk peeling – enerpeel®
90 min – 1.495,00 kr 60 min – 1.095,00 kr 30 min – 495,00 kr 30 min – 1495,00 kr

 


Skinbar hudkonsultation – 30 min

En inspirerande och avkopplande stund där du på ett snabbt sätt får reda på hur din hud mår. Vi presenterar vårt hudvårdssortiment och dukar upp med varma handdukar. Du får en grundlig facemapping (hudkonsultation) så att du skall lära dig hur du tar bäst hand om din hud. Skinbar går utmärkt att göra tillsammans med en vän. Obs! Vi köp av 2 valfria produkter bjuder vi på konsultationen (värde 299:-) Kom och låt dig/ er inspireras!

Skinbar 30
30 min – 299,00 kr