Massage & Healing

Helkroppsmassage/ Nack & Ryggmassage ”Friskvårdsmassage” 50 / 30 min

Vi erbjuder svensk klassisk massage som du även kan dra av som friskvårdsmassage. Metoden är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du råd på enkla knep för att må bättre i din vardag.

Under ditt besök kommer vi överens om vad du behöver just idag.
Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Hos oss är Du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.

Du kan välja mellan; Fram och baksida ”Helkroppsmassage” 50 min
eller baksidan ”Nack & Rygg” 30 min


Helkroppsmassage Nack & Ryggmassage
50 min – 590 kr 30 min – 395 kr

 
 

Ayurvedisk Hårbotten & chakramassage 60 min

Detta är en ljuvlig hårbotten och ryggmassage som stimulerar hårbottens och hårrötterna. Massagen löser samtidigt upp spänningar i nacke axlar och rygg – som kan vara orsaken till migrän och håravfall.

Det är bevisat att hårbottenmassage kan främja hårets tillväxt och minska spänningshuvudvärk.

Massagen är djupt avslappnande och sätter tveklöst igång kroppens må bra hormoner.
Massagen utförs endast av vår Ayurveda massör Amit.

Pris: 550:-  / kurpris (3 – 5 ggr) 490:-

Ayurvedisk Hårbottenmassage 30 min

Den här behandlingen är både djupt avslappnande och mycket välgörande för hårbotten och dess rötter. Metoden kan stimulera hårets tillväxtfaktorer vilket minskar risken till håravfall och förbättrar hårets kvalitet.

Genom en speciell teknik masseras huvudet och nacken varsamt för cirkulation och avslappning. Massagen kan även lindra vid migrän och spänningshuvudvärk.
Metoden utförs endast av vår Ayurveda massör Amit.

Pris: 350:-  / kurpris (3 – 5 ggr) 290 :-

Ayurvedisk Hårbotten & chakramassage Ayurvedisk Hårbottenmassage
60 min – 550 kr 30 min – 350 kr

 

 

Reikihealing 45 min

Reikihealing är godkänd som friskvård hos skatteverket

Reiki healing arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet, en metod som används flitigt i vår tid men har sina tusenåriga rötter ifrån Japan, bland annat Tibet.

Reiki healing är en erkänd metod som också är klassad som rehabiliterande friskvård hos skatteverket. Reiki healing är en holistisk avslappningsmetod som förenad kroppen och psyket till en helhet.

Vem som helst kan ta emot reiki och du behöver inte ha en ”tro på” för att ta emot healingen. Man botar inte specifika problem utan tillför energi och mjuk beröring.
Genom avslappningen följer många processer som man idag kan mäta. De startar processer av må-bra hormon i kroppen och cirkulationen ökar. Behandlingen lugnar och harmoniserar kroppen så den lättare kan frigöra sig ifrån stress och genom denna energi kunna låta kroppen själv lindra andra psykosomatiska sjukdomar genom självläkning.

Efter en Reikibehandling kan du förvänta dig, mindre stress, djupare avslappning och en känsla av frid och balans i kroppen. Du kan uppleva dig mer energifylld och mindre mottaglig för infektioner, förkylningar och andra stressrelaterade problem.

Hos oss finns flera duktiga reikiutövare, du kan därför göra ett aktivt val av terapeut i samband med din bokning.
Vi rekommenderar att du kommer ca 15 minuter innan din tid så att du hinner varva ner. Är det första gången du är här kommer vi att be dig fylla i ett konsultationskort.

Reikihealing 20 min

Denna kortare behandling med reiki ger dig en känsla för vad reikihealing är och hjälper kroppen att komma i avslappning. Snabbreiki kan eliminera symptom hos oss som; stress, oro eller nedstämdhet.
Har du kronisk stress, återkommande oro, kanske även en utmattning och utbrändhet rekommenderas längre reikibehandling som 45 min och eventuellt en behandlingsplan med reikihealing.

Chakrabalansering 20 min

Detta är en unik metod som skapar flöde i kroppen och frigör kroppen ifrån, stress, oro eller annan psykosomatisk sjukdom.
En Chakrabalansering upprättar balans i kroppens meridiansystemet och återskapar flöde i kroppens alla Chakran. Genom att tillåta Ki energi strömmar ner till varje Chakra helas Chakrakanalen och skapar ett flöde genom axiatonalen (Kosmisk/ Universiell och jordisk energi)

Behandlingen är djupt balanserande och skapar lugn och sans i kroppen. Du står stadigt på jorden och står mer i din kraft efter en Chakrabalansering.

Ett samtal ingår också där du får råd hur du på bästa sätt kan bevara detta tillstånd av balans och harmoni.

 

Reikihealing Reikihealing Chakrabalansering
45 min – 590 kr 20 min – 399 kr 20 min – 399 kr

 
 

10 th Dimensions Heart Blessing© 45 min

Kanaliserad healingmetod av Sofia Oceania
Denna healingmetod är en högt vibrerande kosmisk energi ifrån den 10:e dimensionen. Med hjälp av mästarna håller healingen en stark vibrerande frekvens för ett unikt helande.
Metoden är kanaliserad av Sofia Oceania som arbetar som andlig lärare och Healinglärare. Hon kan på ett unikt sätt överföra mästarfrekvenser ifrån kraftplatser som Shamballa.

Healingen ger en direkt energihöjning, som gör att du expanderar ditt medvetande på alla nivåer vilket gör det möjligt för dig att släppa taget om programmeringar ifrån lägre dimensioner, din kristallkropp aktiveras vilket gör att ljuskroppen kan lättare arbeta genom dig. De högfrekventa vibrationerna expanderar dig på ett fysiskt, emotionellt och andligt plan. Ditt energisystem får en markant uppgradering genom det kraftfulla vibrerande ljus ifrån den 10:e dimensionen.

Tips! Healingen går även att ta emot på distans och rekommenderas som en uppföljningsbehandling på din fysiska behandling.


Nefertitis Hjärta 45 min

Nefertitis hjärta består av högvibrerande kosmisk energi ifrån Gudinnan Nefertiti och våra kosmiska hjälpare. Nefertiti hjälper oss att skapa ett heligt rum så att den galaktiska frekvensen kan få flöda direkt till dig. Med hjälp av änglar, guider och mästare håller healingen en mycket stark vibrerande healingenergi då vi får healingen direkt ifrån dem.

Metoden är unik för din andliga och personliga utveckling, den stärker upp vår feminina energi som människan behöver för att vara i kontakt med sin emotionella sida och kunna läka band till oss själva och andra. Metoden är väldigt bra att tillgå när du vill skapa ett helande i dina relationer, den till dig själv och andra.

Healingmetoden ger en direkt energihöjning, som påverkar din medvetenhet och gör det möjligt att släppa taget om mindre bra erfarenheter, mönster, smärta, smärta och tunga känslor. Den

Frekvenserna tenderar att expandera ditt medvetande vilket hjälper dig att vara sammankopplad energimässigt på ett platoniskt plan med alla levande varelser. Din kropp får en stark energihöjning  ifrån högre dimensioners ljus. Healingen skalar av tyngre energier som uppkommit ifrån lägre dimensioners världar så att du kan stå i din högre grundvibration.

 

10 th Dimension Heart Blessing© Nefertitis Hjärta
45 min – 590 kr 45 min – 590 kr