Microneedling

The original DERMAROLLER® för Medicinsk Microneedling,
det mest effektiva konceptet för minimalinvasiva behandlingar.

Microneedlingmetoden har funnits i många år och har blivit en populär behandling som enkelt och effektivt skapar hudåtstramning, förbättrar hudens struktur samt reducerar olika typer av ärr.

e – Dermastamp®

Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.
Med upp till 900 kanaler i sekunden perforeras huden där en microblödning uppstår som stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon mun eller som ”full face” behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt.

Manuell Dermaroller®

Behandlingen består av piercing av vävnaden (Microneedling) med extremt tunna nålar (0,15 mm). DERMAROLLER®-instrumentet med 162 nålar/roller, rullas över huden i ett specifikt mönster, penetrerar vävnaden och skapar 1000-tals microkanaler. När nålarna penetrerar vävnaden punkteras underliggande kärlstruktur vilket gör att röda blod-kroppar tränger ut i omgivande vävnad och identifieras för att frigöra naturliga källor för tillväxt, reparation och collagenstimulering. Även vita blodkroppar tränger ut och stimulerar immunförsvaret-

Resultatet blir en naturlig stimulering för reparation och läknings-process genom en kaskad av signalsubstanser. Nybildning och omorganisering av collagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra, samt en normalisering av kärl- och pigmentförändringar.

e – Dermastamp® Manuell Dermaroller®
90 min – 1.495,00 kr 60 min – 1.095,00 kr