Missa inte vårt internationella besök ifrån Nya Zeeland
juli 24, 2021
Massage erbjudande och receptionist!
november 4, 2021

Under hösten kommer ni få se en del nya ansikten på Oceania SPA.

Jonas- massör
Massageterapeut Personlig coach och kostrådgivare. 
Vår massör Jonas som startade upp hos oss i våras fortsätta att vara verksam hos oss 1 dag i veckan med massage. Hans nypor går inte av för hackor!

Jonas har utbildat sig på Axelssons massage institut. Tidigare erfarenhet: Selma spa i Värmland och ambulerande terapeut för privata kundbesök med egen bänk. Jonas jobbar även inom psykiatrin.

Jonas egna ord

– Jag vill ge var kund en upplevelse och en smärtfri vardag med kroppsmedvetenhet – Jonas
Vi är enormt tacksam för en ny termin med honom.
Boka massage här
==>> Helkroppsmassage 
==>> Ryggmassage


Nyhet! Akupunktur på Oceania

Jaqueline – Akupunktör
Utbildad TCM-akupunktör, traumaterapeut, smärtterapeut, kostterapeut och operationssjuksköterska.
Varannan fredag kommer vi ha akupunktör Jaqueline på Oceania ifrån Roslagens Akupunktur.

Jaquelines egna ord
– Jag heter Jacqueline och är utbildad TCM-akupunktör, traumaterapeut, matrix-terapeut, kostterapeut och operationssjuksköterska. Den Traditionella Kinesiska Medicinen (TCM) är holistisk, ser till helheten och behandlar både symptom och orsak. Behandlingen är alltid individuell och riktar sig efter din diagnos.

Trauma Buster Technique (TBT) är en teknik som kan användas för att snabbt och säkert ta bort följderna av trauma eller chock. Posttraumatisk stress löses permanent. Kostterapi är individuellt anpassad och baserar på TCM-kostlära och enligt Nutritionfactsorg. och Center for Nutrition Studies.

Jag fick mina mångsidiga utbildningar av mycket kompetenta och underbara människor inom TCM-akupunktur (Sverige , Kina), Traumaterapi (Tyskland,Australien), Kost(Sverige,Tyskland,Kina,USA), Matrixterapi (Tyskland), Operationssjuksköterka(Tyskland).

Min filosofi är att se människan som en helhet och min ambition är att använda integrativa terapier för att förebygga sjukdomar och bevara ett hälsosamt liv.

För en hållbar hälsa // Jacqueline


Sari Devi – Yoga & meditationslärare
Himalaya Kyia Yoga & Meditation med Sari (Onsdagar)

From den 24 november kommer vår duktiga yogalärare Sari Devi att utför Himalaya Kyia Yoga och meditation hos oss mellan 18 – 20:15. Det är två helt magnifika pass som man måste uppleva. Det går att komma på antingen yogan eller meditationen även om vi rekommenderar att man upplever helheten under denna kväll.
Onsdagar kan ni komma på hennes gruppass och vi ser fram emot flera underbara kvällar med Sari på Oceania SPA.

Saris egna ord
– Sari Devi heter jag och är Yoga och meditationslärare RYS 1000h enligt yoga Alliance. Jag arbetar också som certifierad ayurvedisk hälsorådgivare, har studerat i Sverige för Dr Sangeeta Balaprakash och i Indien på Kerala Ayurveda Academy. Detta inkluderar även sjukhus praktik med seniora ayurvediska läkare.

I mina yogiska studier har jag även fördjupat mig inom Vedisk astrolog. Under de senaste åren har jag undervisat på en Yoga Academy utanför Rishikesh i Indien. Studier har även innefattats av Yogiska och Vediska skrifter, Heliga Vediska och Tantriska spirituella ritualer.

Har under många år studerat Ayurveda både i indien och I Sverige. Idag vägleder jag och inspirerar mina studenter till ett mer holistiskt liv genom Andlig visdom, Yoga, Meditation, Ayurveda samt Vedisk astrologi.

Det finns inga nivåer, denna yoga form passar alla, både nybörjare och vana yogisar.
Himalaya Kriya Yoga möter dig där du är och tar dig på en resa in i dig själv.

Välkommen till mina Yoga och Meditations grupper!
Sari

Dolores Martin – Receptionist

Dolores är vår salongsnisse och receptionist. Hon är utbildad hudterapeaut och har många år i branschen. Det är en stor tillgång att få ha Dolores i vår reception så att du som salongskund kan ställa frågor och få den hudvårdsexpertis som du behöver. Kom in och prata med henne vad din hud behöver just nu, eller vilken träningsform som skulle passa dig och som vi erbjuder.

Vi är oerhört glada att få ha Dolores hos oss på Oceania SPA.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.