Oceania SPA är ett helhetscenter som erbjuder, meditation, yoga, massage, healing hudvård och andliga utbildningar.

Sofia Oceania Gustafsson är grundare för Oceania SPA. Hon arbetar som certifierat medium. Änglamedium, Andlig lärare, Reiki Lärare och Hudterapeaut.

Hon erbjuder ett stort utbud av andliga kurser inom reikihealing och mediumskap.

Genom hennes långa erfarenhet inom skönhet och hälsa har nu vävts ihop till ett helhetscenter där hennes andliga metoder spelar en stor roll in i konceptet.

Kom och njut av unika behandlingar, delta på någon av våra gruppaktiviteter och föreläsningar. Varje vecka håller vi även klasser inom meditation & Yoga.

Oceania SPA verkar genom både ayurvediska och västerländska metoder. Ett koncept som gör att du känner harmonin direkt när du kliver in genom dörren.

Kom och låt dig inspireras att hitta till dig själv.

Besök även vår officiella hemsida för mer information
www.oceaniaspa.se

Att tänka på när du kommer till oss
För att du skall få en så pass rofylld stund som möjligt ber vi dig att hålla din mobil avstängd under hela ditt besök hos oss. Kom gärna en stund innan din inbokade tid så bjuder vi på en kopp te.


Försiktighetsåtgärder pga Covid – 19

Oceania följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därför har vi endast bokningsbara tider och begränsat med terapeuter som verkar samtidigt. Vi ser att du som kommer känner dig frisk och symptomfri för allas säkerhet. Våra hygieniska lokaler har även stora luftiga ytor som rengörs noggrant dagligen.