Oceania – ett helhetscenter

På Oceania erbjuds du avkopplande behandlingar och träning utifrån ett holistiskt perspektiv. Hos oss får du en helhetstänk inom välbefinnande och avkoppling. Här kan du släppa vardagen för en stund och gå in i dig själv genom att få en paus och fokusera på dig.

På Oceania möts du utav lugna, ljusa miljöer och ett varmt mottagande.
En mild doft av rökelse genomsyrar lokalens atmosfär till ljuvliga mantran. Frid börjar redan genom att du tar ditt första kliv in genom dörren. Vår avsikt är att du skall kunna känna harmoni under hela ditt besök.

Upplev en välgörande massage, djupt avslappnande healing eller en uppfriskande ansiktsbehandling.
Du kan också utöva energigivande träning hos oss genom, meditation, Tai chi och Yoga.

Vi har sytt ihop behandlingar och metoder som hjälper din kropp och sinne att komma tillbaka till harmoni och balans genom att skapa en tydligare uppmärksamhet till dig själv, din kropp och ditt eget mående.

Oavsett hur du upplever dig själv just nu så vet vi att avkoppling frigör må bra hormonet oxytocin inom oss, vilket hjälper människan till en sundare och gladare kropp.Måndagsmeditation 
Varje måndag kl. 19:30 – 20:20 håller Sofia Oceanias kostnadsfria meditationskvällar och lär dig grundläggande moment inom meditation. Under den vägledande meditationen, lär du dig kvällen andningsövningar, sitt och handpositioner, mantran och att vila medvetet i sk a Shavasana.

Du får goda insikter om andningens välgörande effekter på den fysiska kroppen. Meditation tar oss ifrån stress och återskapar ett harmoniskt tillstånd inom oss. Effekterna efter en meditation kan vara att; du upplever ett större lugn, mer energifylld och harmonisk.
Här bokar du din plats till måndagsmeditationen.

Meditationen är kostnadsfri men en valfri donation kan ges efteråt på plats.

Lite om våra behandlingar

Ansiktsbehandling på Oceania (ProSkin 30, 60, 90min) – en unik upplevelse för kropp och själ
När du bokar en ansiktsbehandling väljer vi alltid ut ett ”tema” genom en unik eterisk olja som tilltalar dig. Efteråt får du en inledande ryggmassage och chakrabalansering. Under ansiktsmassagen tillför vi reikihealing så att du kan komma djupare ner i avslappning där musklerna slappnar av. Du kommer känna att både huden får en förnyelse som ditt inre välmående.

Healing på Oceania –  en stor skopa harmoni och lugn
Alla vår healing börjar med att du väljer ut en essentiell doft som tilltalar dig, den säger mycket om ditt tillstånd och behov just nu. Vi använder oss utav varma handdukar och värmande bädd under behandlingen så att du skall känna dig maximalt avslappnad. Efteråt tar vi ett kort samtal om du vill dela något efter dina upplevelser med healingen. Vi följer alltid upp dig efter en fysisk healing och ger tips och råd hur du på bästa sätt kan bevara de goda effekterna ifrån din healing.

Att tänka på när du kommer till oss
För att du skall få en så pass rofylld stund som möjligt ber vi dig att hålla din mobil avstängd under hela ditt besök hos oss. Kom gärna en stund innan din inbokade tid så bjuder vi på en kopp te.


Försiktighetsåtgärder pga Covid – 19

Oceania följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därför har vi endast bokningsbara tider och begränsat med terapeuter som verkar samtidigt. Vi ser att du som kommer känner dig frisk och symptomfri för allas säkerhet. Våra hygieniska lokaler har även stora luftiga ytor som rengörs noggrant dagligen.

Varmt välkomna
Sofia Oceania