Vår Personal


Vi som arbetar på OceaniaSpa är följande peroner:

Sofia Oceania Gustafsson

Grundare

Hudterpeaut, Medium, Andlig lärare, Reiki lärare


Sofia Gustafsson heter jag och är grundaren för Oceania SPA. Jag arbetar som Hudterapeaut, Reikilärare och Medium. Jag har över 17 års erfarenhet i skönhetsbranschen och har nu öppnat upp ett inspirerande helhetskoncept på 80 kvadratmeter med avkoppling i fokus.

Det är verkligen en gåva att få utlopp för det man brinner för. Jag känner att jag lever min livsuppgift och kan på ett unikt sätt tillföra en kunskap åt människor som berikar dem personligt, själsligt och andligt. Jag har sedan liten haft en känsla att vilja hjälpa så många människor som möjligt, framförallt visa att jag ser dem. Jag har alltid varit ”vaken” som många kallar det, vilket gjort att jag kunnat sett människor på ett djupare plan, mött dom genom hjärtat. Jag har då kunnat känt deras lidande, deras sorger men också innerligt kunnat dela deras glädje. Jag brukar kalla det för ”att vi möts i hjärtan”. Genom mina yrkesroller har jag alltid haft människan i största fokus. Vid 20 års ålder utbildade jag mig till undersköterska för att hjälpa dom sjuka, det fanns så mycket att göra där för att vara ett stöd. Vidare läste jag till hud och massageterapeaut för att tillföra harmoni och balans till människor för att inspirera dem till att prioritera sig själva. Idag utbildar jag inom healing, medialitet och andlighet. Alla metoder som jag lär ut arbetar jag och mitt team med här på Oceania SPA. Jag har vävt ihop ett unikt koncept där vi kan erbjuda en helhet för kropp och sinne.. Vi har något för alla. Oceania ”SPA” står för Spiritual ~ Personal ~ Awakening // All kärlek Sofia Oceania

Maria Kjell

Reiki terapeaut

Reiki terapeaut


Maria Kjell heter jag och arbetar som Reikiterapeut på Oceania SPA.
Reiki har varit en del av mitt liv sen 2008 då jag gick Reiki 1 och 2. För mig är det viktigt att jag som reikiterapeut ser mina klienter och möter dem där de befinner sig i livet. Jag har en holistisk syn och ett helhetstänk när jag ger reikibehandlingar. När man tar emot en energiöverföring genom en reikibehandling arbetar den på alla plan, inte bara i den fysiska kroppen, utan även mentalt och själsligt.

Vilket gör att det ofta dyker upp saker hos klienten som behöver bearbetas på ett djupare plan för att kunna läkas. Därför erbjuder jag alltid ett kort coachande samtal i samband med mina behandlingar. Det är viktigt att man tar hand om alla delar av människan. Smärta kan till exempel ha sin grund i så många andra saker än fysiska skador.
// I kärlek Maria

Amit Khan

Massör och Tai Chi instruktör

Massör och Tai Chi instruktör


Namaste! Jag heter Amit Khan och har bott i Sverige ca 13 år. Jag flyttade till Sverige ifrån Sydney, Australia på grund av ett forskning arbete vid Stockholm Universitet. Min resan till Spiritualitet var liksom spontant. Eftersom jag har Indisk påbrå och växt upp i den indiska kulturen var jag alltid fascinerad av indisk mystik från tidig ålder. Jag har alltid varit en idrottsperson och tränat olika kampsporter i många år. Jag lärde känna indisk kultur när jag hade möjlighet att arbeta i indisk subkontinent (Indien / Nepal / Bangladesh). Bergsklättring var en av mina fritidsintressen och det var därför jag reste många gånger till Darjeeling som tillhör Bengal-regionen i nordöstra Indien. Darjeeling ligger mycket nära till Nepal och den tibetanska gränsen. Jag hade hört talas om Dalai lama från min far och var väldigt nyfiken på att träffa honom. En dag kom möjligheten att träffa dalai lama i hans kloster ko (dharmasala) i Kurseung, Darjeeling. En av mina kinesiska vänner arrangerade mötet. Den dagen jag träffade Dalailama ändrade mitt liv helt och hållet. Efter att ha tillbringat två timmar med honom började jag inse att livet som vi föreställer oss bara är en illusion och att det fanns så mycket mer utöver vårt materialistiska liv. Jag erbjöds att delta i en grupp meditation (chant) med munkarna och efter avslutning av meditation fick jag lära mig grundläggande kunskaper i taichi och qigong. Efter att ha tillbringat två dagar i hans kloster gick jag tillbaka till mitt arbetsliv och övade meditation regelbundet. Efter tre månader gick jag tillbaka till klostret igen för att lära mig mer om meditation / taichi / qigong) på avancerad nivå. Så småningom fick jag lära mig att arbeta med "chi" energi och ”yinyang” och hur denna energi kan användas inom massage för att lindra och mildra olika fysiska och psykiska sjukdomar. // Allt gott Amit

Jennifer - Love by Lopez

Yogalärare

Yoga instruktör


Jennifer är vår samarbetspartner och Yogalärare främst inom Hatha Yoga och Yin Yoga. Hon är även utbildad som mindfulnessintruktör och inom Reikihealing I och II. Varje instruktör har sitt eget sätt att lära ut Yoga på, därför är ingen yoga den andra lik. Vi tycker Jennifer har ett unikt sätt att presentera sina kunskaper på och ett pass med henne är alltid inspirerande och harmoniserande.

Lite om Yin Yoga
Yin yoga är en långsam Yogaform med ställningar liggandes och sittandes som hålls under en längre period i ca 3-5 min "normalt" – För nybörjare kan det sträcka sig från 45 sekunder till två minuter, mer avancerade utövare kan stanna i en position i fem minuter eller mer.Yin Yoga är stresslindrande på kroppens bindväv, senor, fascia och ligament – med målet att öka cirkulationen i lederna och förbättra mjukheten och släppa spänningar.

Den förbättrar också flödet av Qi i kroppen som är den universella livsenergin som finns i allt levande. En mjuk och långsam Yogaform som alla kan utöva. Yin Yogan ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ där vi fokuserar på vila och avkoppling för musklerna, nervsystemet, bindväv och sinnet.