Vår Personal


Här är vi som arbetar på OceaniaSpa

Sofia Oceania Gustafsson

Grundare

Hudterapeaut, Kosmiskt medium & Reikilärare


Sofia Oceania Gustafsson heter jag och är grundare för Oceania SPA

Jag arbetar som Hudterapeaut, certifierat medium och reikilärare på Oceania. Med över 18 års erfarenhet inom skönhet och hälsa har jag nu skapat ett inspirerande koncept på Oceania, ett helhetscenter som ger dig som besökare en unik upplevelse. Hos oss kan du komma för en avkopplande behandling, personlig vägledning och fysiskt träning som stärker kropp och själ.

Det är verkligen en gåva att få arbeta med det man brinner för, mitt mål är att få ett vackrare samhälle med friskare och gladare människor. Till det behövs ett samhälle som inspirerar till detta. Vårt center speglar gemenskap, hälsa och nytänk. Vårt fokus är att du skall känna dig mer harmonisk och expanderad som människa efter ett besök hos oss.

Under mina yrkesår har jag alltid haft människans hälsa i största fokus och jag älskar verkligen att få se den positiva förvandlingen som sker hos varje individ som kommer in till oss.

Genom mina utbildningar och kurser coachar jag hundratals elever och klienter runt om i Sverige. Jag driver även ett viktigt projekt i Nepal där vi just nu bygger upp ett campus strax utanför Kathmandu för att genom turismen kunna investera pengar i landet för att bygga en starkare infrastruktur för våra barn och ungdomar i Nepal. Genom att besöka oss på Oceania är du som kund med och bidrar genom våra donationer till projektet.

Mer om detta kan du läsa om i vårt bloggforum.


Vågor av kärlek
Sofia Oceania

Jacqueline Ebert

TCM-akupunktör, traumaterapeut, smärtterapeut

TCM-akupunktör, traumaterapeut, smärtterapeut


TCM-akupunktör, traumaterapeut, smärtterapeut, kostterapeut, operationssjuksköterska Jag heter Jacqueline och är utbildad TCM-akupunktör, traumaterapeut, matrix-terapeut, kostterapeut och operationssjuksköterska. Den Traditionella Kinesiska Medicinen (TCM) är holistisk, ser till helheten och behandlar både symptom och orsak. Behandlingen är alltid individuell och riktar sig efter din diagnos.

Trauma Buster Technique (TBT) är en teknik som kan användas för att snabbt och säkert ta bort följderna av trauma eller chock. Posttraumatisk stress löses permanent. Kostterapi är individuellt anpassad och baserar på TCM-kostlära och enligt Nutritionfactsorg. och Center for Nutrition Studies.

Jag fick mina mångsidiga utbildningar av mycket kompetenta och underbara människor inom TCM-akupunktur (Sverige , Kina), Traumaterapi (Tyskland,Australien), Kost(Sverige,Tyskland,Kina,USA), Matrixterapi (Tyskland), Operationssjuksköterka(Tyskland). Min filosofi är att se människan som en helhet och min ambition är att använda integrativa terapier för att förebygga sjukdomar och bevara ett hälsosamt liv. För en hållbar hälsa // Jacqueline

Jonas Klintfors

Massageterapeut

Personlig coach & kostrådgivare.


Hej jag heter Jonas och är utbildad massageterapeut genom Axelssons institut. Jag har över 25 års arbetslivserfarenhet och arbetat på spa anläggningar som såväl inom företagshälsovård.

Min vision är att ge dig som kund en fin massage upplevelse och en smärtfri vardag genom större kroppsmedvetenhet.

Du är varmt välkommen till mig
Jonas

Sari Devi

Yoga och Meditationslärare

Spirituell vägledare & cert. Ayurvedisk Hälsorådgivare


Sari Devi heter jag och är Yoga och meditationslärare RYS 1000h enligt yoga Alliance. Jag arbetar också som certifierad ayurvedisk hälsorådgivare, har studerat i Sverige för Dr Sangeeta Balaprakash och i Indien på Kerala Ayurveda Academy. Detta inkluderar även sjukhus praktik med seniora ayurvediska läkare.

I mina yogiska studier har jag även fördjupat mig inom Vedisk astrolog. Under de senaste åren har jag undervisat på en Yoga Academy utanför Rishikesh i Indien. Studier har även innefattats av Yogiska och Vediska skrifter, Heliga Vediska och Tantriska spirituella ritualer.

Har under många år studerat Ayurveda både i indien och I Sverige. Idag vägleder jag och inspirerar mina studenter till ett mer holistiskt liv genom Andlig visdom, Yoga, Meditation, Ayurveda samt Vedisk astrologi.

Det finns inga nivåer, denna yoga form passar alla, både nybörjare och vana yogisar.
Himalaya Kriya Yoga möter dig där du är och tar dig på en resa in i dig själv.

Välkommen till mina Yoga och Meditations grupper!


Sari

Amit Kahn

Tai-chi instruktör


Namaste!
Jag heter Amit Khan och har bott i Sverige ca 14 år. Jag flyttade till Sverige ifrån Sydney, Australia på grund av ett forskning arbete vid Stockholm Universitet. Min resa till Spiritualitet var liksom spontant. Eftersom jag har Indisk påbrå och växt upp i den indiska kulturen var jag alltid fascinerad av indisk mystik från tidig ålder. Jag har alltid varit en idrottsperson och tränat olika kampsporter i många år.


Jag lärde känna indisk kultur när jag hade möjlighet att arbeta i indisk subkontinent (Indien / Nepal / Bangladesh). Bergsklättring var en av mina fritidsintressen och det var därför jag reste många gånger till Darjeeling som tillhör Bengal-regionen i nordöstra Indien.


Darjeeling ligger mycket nära till Nepal och den tibetanska gränsen. Jag hade hört talas om Dalai lama från min far och var väldigt nyfiken på att träffa honom. En dag kom möjligheten att träffa dalai lama i hans kloster ko (dharmasala) i Kurseung, Darjeeling.

En av mina kinesiska vänner arrangerade mötet. Den dagen jag träffade Dalailama ändrades mitt liv helt och hållet. 

Efter att ha tillbringat två timmar med honom började jag inse att livet som vi föreställer oss bara är en illusion och att det fanns så mycket mer utöver vårt materialistiska liv.

Jag erbjöds att delta i en grupp meditation (chant) med munkarna och efter avslutning av meditation fick jag lära mig grundläggande kunskaper i tai chi och qigong.

Efter att ha tillbringat två dagar i hans kloster gick jag tillbaka till mitt arbetsliv och övade meditation regelbundet. Efter tre månader gick jag tillbaka till klostret igen för att lära mig mer om Meditation,Tai Chi och Qigong) på avancerad nivå. Så småningom fick jag lära mig att arbeta med "chi" energi och ”yinyang” som jag tar med mig i alla mina metoder.

Välkommen på Tai Chi

/Amit Kahn

Dolores

Receptionist


Dolores....