Vår Personal


Här är vi som arbetar på OceaniaSpa

Oceana Gustafsson

Grundare

Reikilärare - Kosmiskt medium - Alchemy Crystal Sound healer - Hudterapeaut


Oceana Gustafsson heter jag och är grundare för Oceania SPA

Jag arbetar som reikilärare, certifierat medium och hudterapeaut, på Oceania. Med över 18 års erfarenhet inom skönhet och hälsa har jag nu skapat ett inspirerande koncept på Oceania, ett helhetscenter som ger dig som besökare en unik upplevelse. Hos oss kan du komma för en avkopplande behandling, personlig vägledning och fysiskt träning som stärker kropp och själ.
Det är verkligen en gåva att få arbeta med det man brinner för, mitt mål är att få ett vackrare samhälle med friskare och gladare människor. Till det behövs ett samhälle som inspirerar till detta. Vårt center speglar gemenskap, hälsa och nytänk. Vårt fokus är att du skall känna dig mer harmonisk och expanderad som människa efter ett besök hos oss.
Under mina yrkesår har jag alltid haft människans hälsa i största fokus och jag älskar verkligen att få se den positiva förvandlingen som sker hos varje individ som kommer in till oss.
Genom mina utbildningar och kurser coachar jag hundratals elever och klienter runt om i Sverige. Jag driver även ett viktigt projekt i Nepal där vi just nu bygger upp ett campus strax utanför Kathmandu för att genom turismen kunna investera pengar i landet för att bygga en starkare infrastruktur för våra barn och ungdomar i Nepal. Genom att besöka oss på Oceania är du som kund med och bidrar genom våra donationer till projektet.
Mer om detta kan du läsa om i vårt bloggforum.

OceanaJonas Klintfors

Massageterapeut

Klassisk massage - Personlig coach & kostrådgivare.


Hej jag heter Jonas och är utbildad massageterapeut genom Axelssons institut. Jag har över 25 års arbetslivserfarenhet och arbetat på spa anläggningar som såväl inom företagshälsovård.

Min vision är att ge dig som kund en fin massage upplevelse och en smärtfri vardag genom större kroppsmedvetenhet.

Du är varmt välkommen till mig
Jonas

Sari Devi

Yogalärare & Cert. Ayurvedisk Hälsorådgivare

Ayurveda konsultation, Hälsorådgivare & Kriya Yoga


Sari Devi heter jag och är Yoga och meditationslärare RYS 1000h enligt yoga Alliance. Jag arbetar också som certifierad ayurvedisk hälsorådgivare, har studerat i Sverige för Dr Sangeeta Balaprakash och i Indien på Kerala Ayurveda Academy. Detta inkluderar även sjukhus praktik med seniora ayurvediska läkare.

I mina yogiska studier har jag även fördjupat mig inom Vedisk astrolog. Under de senaste åren har jag undervisat på en Yoga Academy utanför Rishikesh i Indien. Studier har även innefattats av Yogiska och Vediska skrifter, Heliga Vediska och Tantriska spirituella ritualer.

Har under många år studerat Ayurveda både i indien och I Sverige. Idag vägleder jag och inspirerar mina studenter till ett mer holistiskt liv genom Andlig visdom, Yoga, Meditation, Ayurveda samt Vedisk astrologi.

Det finns inga nivåer, denna yoga form passar alla, både nybörjare och vana yogisar.
Himalaya Kriya Yoga möter dig där du är och tar dig på en resa in i dig själv.

Välkommen till mina Ayurveda konsultationer och Yoga pass!


Sari