Sorgbearbetning

Under september månad går det inte att boka sorgbearbetning, välkommen åter!

Konsultation

Vill du ta reda på vad det är för sorg du bär på eller är redo att bearbeta din/a förlust/er. En konsultation är bra när man behöver mer vägledning innan man tar ett beslut. Vi lägger upp en strategi och skräddaryr efter dina mål och förutsättningar. Konsultationen dras av vid din nästa bearbetningstid, därför blir den kostnadsfri. Vill du inte gå vidare med en sorgbearbetning gäller full betalning på din konsultation.

Sorgbearbetning Individuellt 8 tillfällen

Individuell Sorgbearbetning är ett program där du kan bearbeta dina förluster i livet. Kursen är utformad för att ge dig kunskap om hur du kan förlösa din sorg så att du åter kan delta helt och fullt i livet. Under kursen genomför du ditt eget sorgearbete. Jag som kursledaren ger instruktioner, men det är du som kursdeltagaren som gör det mesta av arbetet. Kursen är inte terapi, utan ett sätt att förmedla kunskap och erbjuda stöd så att du kan genomföra din egna bearbetning.

Första kurstillfället presenterar vi oss kort för varandra, går igenom kursupplägget, delar ut kursmaterial och bok, diskuterar hur åtaganden och känslomässigt stöd, samt delar ut en första hemuppgift.

Övriga sju kurstillfällen har följande upplägg: Inledningsvis går vi igenom dagens tema och besvarar eventuella frågor som kan ha uppstått sedan förra träffen. Därefter går vi igenom veckans hemuppgift. Vi reflekterar kring det vi har gjort och eventuella frågor besvaras. Avslutningsvis ges en ny hemuppgift och vi skiljs åt tills nästa kurstillfälle. Skulle frågor på hemuppgiften uppstå så ingår även möjligheten att ringa för vägledning.

PRAKTISKA DETALJER Kurslängd: 8 veckor.

Omfattning: Ett möte á 60-90 minuter per vecka, samt cirka 2 timmar för hemuppgifter. Kursledare: Sofia Gustafsson

Plats: Spinnarvägen 2, 184 34 Åkersberga

Avgift: 5 900 kronor. För företagsfakturering tillkommer moms. Privatpersoner kan välja att dela upp betalningen över tre månader mot en avgift om 100 kronor per delbetalning.

Kursmaterial: Litteratur och kursmaterial ingår.

 

Konsultation

Sorgbearbetning Individuellt 8 tillfällen

40 min – 390,00 kr 90 min – 5.900,00 kr