Candying – professionell hårborttagning

 

Scandinavian Skin Candy är ett varumärke för profesionell hårborttagning vars patenterade pastor innehåller Xylitol, en ingrediens som gör hårborttagningen effektivare, fuktgivande för huden, hygienisk och lättare att hantera. Produkterna har även en trevlig doft som påminner om godis vilket passar bra till behandlingens benämning ”candying”.

Xylitol berikade hårborttagningspastor

Enlig omfattande forskning har Xylitol många fördelar. Xylitol är antibakteriell, motarbetar virus och svamp (kämpar mot candida, jäst och andra svampinfektioner). Den är också alkaliserande, vilket hjälper till att upprätthålla kroppens pH-värde.

Genom att lägga till Xylitol blir hårborttagningen mycket enklare än någonsin tidigare. Xylitol förhindrar hudrodnad och hudirritation efter behandling mer än med traditionellt socker och vax. Därför kan man inte jämföra vårt Skin Candy med annan sockerpasta.

“Wax is for Cars, Candy is for Skin”

Med Skin Candy behöver du inte låta håret växa ut till en längd av 5-7 mm som med traditionella vaxer och socker. Vi klarar av att ta bort även det kortaste håret med Xylitol pastorna.

Därför är Skin Candy skonsammare än traditionella vaxprodukter
Vaxprodukter fastnar på levande hudceller, vilket gör hårborttagningen smärtsam och irriterar huden. Det här händer inte med Skin Candy eftersom pastorna är gjorda av naturliga ingredienser – Behandlingspastorna fastnar endast på hår och döda hudceller och gör därför huden mjuk och silkeslen.
Produkter som används för vaxning är petroleum och kemiskt baserade hartser, vilket det gör dem benägna för korskontaminering. Skandinavan Skin Candy pastor är alla rena och naturliga. De är även ätbara och till och med goda!
Alla pastorna är 100% säkra och extremt vänliga för din hud.

Framför allt kan vi försäkra dig om att när du provat Skin Candy finns det ingen återvändo, det är så bra våra produkter är!

Naturliga ingredienser irriterar inte huden och orsakar inga allergier

Eftersom pastan är gjord av rena naturliga ingredienser och inte innehåller några konserveringsmedel eller kemikalier, är den säkert att använda för allergiker, på torr psoriasis och / eller torrt kliande eksem.

Pastorna har en mycket hög koncentration av socker som förhindrar bakterier från att leva i dem. Med Xylitol innehåller pastorna nu också sockeralkohol, vilket gör dem ännu mer fuktgivande och antibakteriella.

Bekvämare behandlingsteknik

Med Skin Candy kommer du att få en mer komplett och trevlig hår-borttagningsupplevelse.

Den söta hårborttagningsmetoden tar bort håret i dess växtriktning, vilket förhindrar trauman och drar bort håret lätt från follikeln. På det här sättet minimerar vi risken att bryta av håret och också inåtväxande hår.

På grund av tekniken och pastans konsistens blir behandlingen mycket mildare och behagligare för dig som kund.

Efter ett antal behandlingar börjar hårsäckarna att tömmas ut. Håret blir klenare efter varje behandling och efter några behandlingar kommer de att synas permanenta resultat. Som tidigare nämnts är det fortfarande viktigt att påminna dina kunder om korrekt eftervård.

Hel rygg & axlar

Halv rygg

Hela ben

Hela ben & bikini

45 min – 600,00 kr 30 min – 350,00 kr 45 min – 600,00 kr 60 min – 800,00 kr

 

Halva ben

Halva ben & bikini

Armhålor

Bröst eller mage

30 min – 400 kr 45 min – 600,00 kr 20 min – 250,00 kr 30 min – 350,00 kr

 

Bröst och mage

Överläpp & haka

Överläpp eller haka

45 min – 500,00 kr 20 min – 200,00 kr 15 min – 150,00 kr