Vaxning

Vi använder oss utav Lycos vaxer som är ett världsledande kvalitetsvax. Med sina naturliga, lugnande och återfuktande ingredienser som azulene, aloe vera, kamomill, ros och lavendel upplever du som kund våra vaxprodukter som mindre aggressiv mot huden men som samtidigt tar ett rejält grepp om hårstråna för effektiv hårborttagning.

Lycons produkter används runt om i världen av exklusiva salonger och SPA-anläggningar. Kändisar som Victoria Beckham, Sienna Miller, Claudia Schiffer och Minnie Driver är bara några av dom stamkunder som bidragit till att Lycon fått smeknammnet “kändisvaxet”.

Våra vaxer

Aktive Gold Wax (Remsvax)
Doftfritt vax med guldskimrande mineraler, ett vax som på ett högst effektivt sätt tar bort hår på hela kroppen. Innehåller lugnande Kamomill som gör det här ekonomiska vaxet är extra skonsamt mot huden.

MANIfico Hot Wax (Hybridvax)
Ljusblått vax som innehåller vårdande mineraler och lugnande ingredienser som Kamomill och Sandelträ olja. Denna kombination gör att detta vax är perfekt för grov och envis hårväxt, även på känslig hud. Det här starka och effektiva vaxet passar utmärkt för men.

Före vaxning
Använder vi en antibakteriell hudrengöring som alltid används före och efter all form av vaxning. Tar även bort bakterier som kan orsaka hårsäcksinflammation. Hjälper till att stänga de öppna hårsäckarna efter en vaxningen. Innehåller Kamomill och Jasmin som har en lugnande inverkan på huden.

Före och efter Hot Wax vaxning tillför vi en lugnande och skyddande olja som ALLTID används före applicering av. Bildar en barriär mellan hud och vax så att vaxet inte fastnar på huden utan endast omsluter håret. Med Aprikoskärna, Jasmin och Kamomillolja.

Efter vaxning
Används som en avslutande del av en vaxbehandling. Antibakteriell och lugnande är två viktiga egenskaper i denna lätta kräm som kan användas på både kropp och i ansikte. Regelmässigt bruk förhindrar inåtväxande hårstrån.

 

Hel rygg

Halv rygg

Hela ben

Hela ben & bikini

45 min – 440,00 kr 30 min – 330,00 kr 45 min – 550,00 kr 60 min – 750,00 kr

 

Halva ben

Halva ben & bikini

Armhålor

Bröst eller mage

30 min – 390 kr 45 min – 600,00 kr 20 min – 330,00 kr 30 min – 330,00 kr

 

Bröst och mage

Överläpp & haka

Överläpp eller haka

45 min – 440,00 kr 20 min – 330,00 kr 15 min – 220,00 kr